El director de la Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, ha assenyalat que el MWC ha celebrat una “de les edicions més exitoses que s’ha fet mai”, amb un 24 % de dones i assistents influents com directors executius, ministres i reguladors de nombrosos governs. I ha indicat que ja estan treballant en la propera edició.

2.400 empreses hi han presentat les novetats i, en total, hi han assistit més de 107.000 professionals, un miler menys que el 2017. El clima polític no ha fet canviar l’opinió de l’associació organiltzadora GSMA, que ha reafirmat el compromís amb Barcelona per l’any vinent i ja n’ha fixat la data: serà del 25 al 28 de febrer de 2019 al recinte firal de Gran Via de l’Hospitalet. Globalment, segons GSMA l’impacte econòmic a l’àrea metropolitana ha estat de 471 M €.

Mobile World Congress

Segons Colau, s’ha aconseguit que “el treball de tot l’any reverteixi al conjunt de la ciutat, l’àrea metropolitana i el país” amb iniciatives com la fira d’emprenedors 4YFN, que ha superat els 20.000 assistents, o el Youth Mobile Festival, que ha atret 15.000 estudiants. L’alcaldessa també ha posat en valor la coordinació del sector públic i privat per llançar la candidatura del 5G i “consolidar Barcelona com a ciutat referent d’aquesta revolució”.