El sushi és un dels nous productes que es pot trobar a algunes de les parades del renovat Mercat del Ninot. És una de les novetats més destacades, juntament amb la incorporació de botigues que combinen la venda amb la restauració. Aquesta parada ofereix menjar per emportar, però n'hi ha d'altres que s'han atrevit amb la incorporació d'una barra per a la degustació o, fins i tot, per entaular-se. DANIEL DE CRUZ, The Cruz Morales "Tenim que fer algo diferent al mercat, poc a poc es va esgotant. llavors, he mde buscar les maneres de poder donar-li la volta". DAVID PERELLÓ, bacallaneries Perelló 1898 "La meva intenció no és que a partir d'ara les botigues del mercat siguem bars sinó que aquí poguem degustar el producte, no cal que te'n mengis 6, però diguis m'agrada, i menjarem bé avui." Amb la reforma, les parades també han guanyat espai. En concret, quatre metres de profunditat que els permet incorporar les cambres frigorífiques i els obradors al mateix espai. EDUARD ESCOFET, president de l'Associació de Venedors del Mercat del Ninot "Les parades, en ser tan grans, han permès fer la logística al darrere. Redunda en el bon treball nostre i en un bon servei per a la clientela." En total, el renovat Mercat del Ninot disposa de 48 parades d'alimentació i un supermercat que, amb la reforma, també estrenen horari: estaran oberts de vuit del matí a un quart de deu de la nit, de dilluns a dissabte.

A les 8 h el Mercat del Ninot ha tornat a obrir les portes després de cinc anys i mig tancat per les obres de remodelació que s’han fet, que s’han allargat una mica més del previst per la crisi econòmica. Les parades han guanyat en superfície i ara tenen molt més espai per incorporar-hi les càmeres frigorífiques i els obradors. També hi ha botigues que incorporen espais de degustació. Els botiguers han passat tot aquest temps oferint els seus productes a una carpa a tocar del mercat i ara, alguns nerviosos per l’estrena, s’han d’acostumar a les dinàmiques de treball i les noves mides de l’edifici. El Ninot ofereix als clients serveis de repartiment, connexió Wi-Fi i un punt d’informació i un ampli vestíbul d’entrada al carrer de Mallorca.

Nous horaris

Amb la reobertura, l’equipament també estrena horaris comercials ampliats i està obert des de les 8 h fins a les 21.15 h, de dilluns a dissabte. La remodelació ha costat gairebé 21 milions d’euros.

Les 33 parades exteriors de roba també s’han renovat i han pujat les persianes dels locals nous integrats a la façana de l’edifici.