Són els primers creueristes a embarcar a l'Allure of the Seas. Presumeix de ser el vaixell més gran del món i aquest any tindrà Barcelona com a port base. Durant tota la temporada farà 25 creuers i mourà fins a 157.000 passatgers. Xifres que, amb les de la resta d'operadors, consoliden el port de Barcelona com a referent. SIXTE CAMBRA, president del Port de Barcelona "El 2015 pensem tornar a créixer i tornar a superar els 2,5 milions de creueristes aquesta temporada." Un creixement en què la companyia Royal Caribbean tindrà molt a veure. L'any passat va ser l'Oasis of the Seas, aquest any l'Allure i la firma ja està enllestint el tercer creuer més gran del món, que l'any que ve també sortirà del port barceloní BELÉN WANGÜEMERT, directora general de Royal Caribbean a Espanya "Barcelona serà la primera ciutat del món que haurà tingut els tres vaixells més grans del món..." Les dimensions i prestacions de l'Allure són impactants. 362 metres d'eslora, prop de tres mil cabines i espais tan originals com uns cavallets, un teatre aquàtic a l'aire lliure i una recreació del Central Park de Nova York. "És espectacular. És fantàstic, tan gran... És com un gran centre comercial." "It's fantastic, so big, it's like a big shopping mall it's fantastic." "Nos iremos y no lo habremos terminado de ver. Una maravilla." "Hem fet 28 creuers. Aquest el fem per conèixer el barco. Perquè el recorregut ja el tenim sobat." L'arribada de vaixells com aquest han convertit el port de Barcelona en líder d'Europa i quart al món només per darrere dels tres ports de Florida.

 

L’Allure of the Seas, de la companyia Royal Caribbean, és el creuer més gran del món, amb 16 cobertes, 28 suites tipus loft i 2.700 cabines. Aquest dimarts iniciarà la primera temporada de creuers pel Mediterrani, amb Barcelona com a port base. D’aquesta manera començarà i acabarà el recorregut a la ciutat i viatjarà fins a Palma, Marsella, La Spezia, Civitavecchia i Nàpols.

També s’hi pot trobar tot tipus d’atractius, com l’àrea més gran en alta mar dedicada exclusivament als joves, amb atraccions diverses com uns cavallets de mida natural o una tirolina. Els amants de l’aigua, hi trobaran un parc aquàtic, banyeres d’hidromassatge i simuladors de surf. El creuer també té al·licients per a passatgers més tranquils, com el primer amfiteatre en alta mar.