El regidor de Comerç i Mercats, Agustí Colom, defensa l’obertura de supermercats als mercats municipals reformats, com el de Sant Antoni, quan falten poques hores perquè obri al públic. Colom considera que aquests grans establiments aporten complementarietat i que són un “element d’atracció de famílies joves”.

En el nou Mercat de Sant Antoni, que s’inaugura aquest dimecres, se n’han conservat els tres sectors que hi havia (fresc, encants i dominical) i s’hi ha incorporat també un supermercat. Colom assegura que l’obertura d’aquest tipus d’establiments als mercats, com s’ha fet en el cas del Ninot, “ens està donant èxit” i que és a través d’aquestes botigues que gent que habitualment no anava al mercat “el descobreix”. Segons ha explicat en una entrevista a betevé, els estudis acrediten que la majoria d’usuaris compren producte fresc al mercat i la resta de coses al supermercat.

En ser preguntat per la por que han expressat alguns veïns que la remodelació del mercat hi atregui turistes i en foragiti els veïns, Colom ha assegurat que els preocupa i que estan prenent mesures per prevenir-ho. En aquest sentit, ha dit que el Pla d’usos de Sant Antoni preveu aspectes com la regulació dels comerços i establiments de restauració de la zona. També ha remarcat que el govern municipal ha demanat a la resta d’administracions implicades que intervinguin per regular el preu del lloguer.