Després de passar per Nou Barris, la Ciutadella o la Monumental, entre d’altres emplaçaments, el mercat gastronòmic ha decidit acostar-se al mar i instal·lar-se al Moll de Pescadors. De nou, el mercat serveix per obrir a tot el públic un espai on habitualment no s’hi pot entrar lliurement.

Els pescadors que cada dia feinegen a la mar per abastir els mercats de la ciutat, fan visites guiades per la Llotja i la Confraria i expliquen als visitants quins tipus de peix es troben a Barcelona i amb quines embarcacions. També es podrà veure com es fa la subhasta del peix i, al final del recorregut, els participants poden tastar una tapa cuinada pels mateixos pescadors.

Al voltant de la Torre del Rellotge s’han instal·lat 16 furgonetes gastronòmiques i 10 cuines internacionals. L’objectiu d’aquesta edició és promoure el consum dels peixos autòctons de la costa barcelonina. Per això, el gust mariner impregna bona part de les propostes culinàries dels participants.