Cavalcada reis
 • Inscripcions tancades. Ja podeu consultar els guanyadors del sorteig per participar a la cavalcada de reis 2019 a Barcelona, aquí mateix.
 • [vc_row][vc_column][vc_btn title=”Més activitats del Nadal 2018 a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/nadal-2018-barcelona-activitats/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

  T’agradaria participar a la cavalcada de Reis 2019 de Barcelona? Vols que el teu fill hi participi? Un any més, l’Institut de Cultura ha obert el període d’inscripció per participar com a voluntari en l’organització de la cavalcada de Reis, el 5 de gener del 2019. Els interessats han de tenir més de vuit anys i han d’omplir un formulari abans del 23 de novembre.

  De tots els ciutadans que s’hi apuntin se’n farà un sorteig d’on se n’extrauran els participants finals. El sorteig tindrà lloc el 26 de novembre. Malgrat tot, els inscrits no seleccionats formaran part d’una reserva per baixes i noves necessitats i podran ser cridats per participar-hi seguint l’ordre de la llista.

  Com puc fer la inscripció?

  Et pots apuntar a la cavalcada a través d’un formulari a la web o trucant al 010. Un cop hagis formalitzat la inscripció, rebràs un correu electrònic confirmant les dades i en què rebràs el número de la teva inscripció.

  Requisits per formar part de la cavalcada de Reis 2019 de Barcelona:

  • Només s’admetrà una inscripció per persona.
  • Per poder participar-hi no cal estar empadronat a Barcelona.
  • Si voleu participar en la cavalcada, heu d’assistir obligatòriament a les sessions informatives i als assajos que hi hagi de la teva modalitat. Aquestes trobades tindran lloc a partir del 10 del desembre i seran entre una i tres sessions, tot dependrà de les exigències artístiques i organitzatives. La informació de la data i hora dels assajos seran notificades per correu electrònic o per telèfon. Es donarà a conèixer després del sorteig.

  Modalitats en què es pot participar a la cavalcada de Reis de Barcelona:

  • Patges de carrossa: s’hi poden apuntar nens de 8 a 10 anys. Aquests formaran part de la carrossa de benvinguda, des d’on apropiadament vestits saludaran el públic.
  • Patges acompanyants de carrossa: s’hi poden apuntar nens d’11 a 13 anys.  Formaran part de la resta de carrosses de la cavalcada, des d’on saludaran el públic. En aquest cas, també aniran vestits apropiadament.
  • Assistents del seguici: aquests seran els encarregats, durant el recorregut a peu dels cinc quilòmetres de la cavalcada, d’empènyer els elements artístics o escenogràfics. En aquesta modalitat, hi poden participar joves entre 14 i 17 anys.
  • Col·laboradors tècnics: la resta de ciutadans, del 18 als 99 anys, poden formar part d’aquesta modalitat en què seran els encarregats del servei d’ordre al voltant del seguici. Alguns també podran empènyer elements artístics que formen part de la cavalcada, així com qualsevol altra funció tècnica de col·laboració amb l’organització.

  Com puc saber si m’ha tocat participar a la cavalcada?

  Els resultats del sorteig es donaran a conèixer el 27 de novembre. L’organització es posarà en contacte amb les persones escollides via correu electrònic o telèfon. En cas que no es pugui localitzar la persona seleccionada se li deixarà un missatge de contacte. Si al cap de dos dies l’interessat no s’ha posat en contacte amb l’organització, es considerarà que no vol formar part de la cavalcada.

  Dates clau:

  • Data d’inscripció: està obert fins a les 12 del migdia del 23 de novembre.
  • Data del sorteig: es farà el 26 de novembre a les 18 hores a l’Institut de Cultura. L’acte del sorteig és obert a tot el públic.
  • Resultat del sorteig: el resultat es donarà a conèixer a partir de les 12 h del 27 de novembre a través de la web de l’Ajuntament:  www.bcn.cat/nadal