ALBA GARCIA, CCOO "Les dones que estem ja al mercat laboral que lluitem també des de les empreses, des de la negociació col·lectiva i des de tots els agents socials per eliminar la bretxa salarial."

Comissions Obreres s’ha sumat al Dia Internacional de les Dones amb un acte reivindicatiu aquest dimarts a les portes de la seu central del sindicat. El manifest “Prou desigualtats, bretxes i pobresa ha posat de relleu que les dones tenen menys ingressos per salari, un poder adquisitiu inferior i tenen més dificultats per arribar a llocs de treball més ben valorats.

Des del sindicat, insten les dones que estan en actiu que lluitin per equiparar sous i condicions des de dins del mercat laboral, des de la negociació col·lectiva i amb  tots els agents socials per eliminar la bretxa salarial que consideren que hi ha actualment en la nostra societat.

En el Parlament s’ha tingut molt present també la situació de vulnerabilitat que viuen molt especialment les dones refugiades que durant els desplaçaments són -segons denuncia Comissions- víctimes d’agressions sexuals.