La campanya de boicot a El Corte Inglés ha ocupat plafons publicitaris arreu de la ciutat, a la sortida d’estacions de metro com Plaça de Sants o Tetuan i també en opis aïllats enmig del carrer, com el que hi ha a la confluència de la Diagonal amb el carrer del Consell de Cent o davant de la Monumental. Els missatges són diversos, però acusen aquests grans magatzems de masclisme, d’homofòbia i de feixisme. Fan referència, per exemple, als vestits de bebès amb les frases “Intel·ligent com el papà” i “Bonica com la mamà” que la cadena es va veure obligada a retirar fa dos anys dels supermercats Hipercor. També esbomben que el director general d’El Corte Inglés, Dimas Gimeno, va anar a les llistes electorals de la Falange Espanyola Independent (on milita el seu germà) en fins a tres ocasions entre 1996 i 2000.

Però el missatge que més es repeteix en aquests opis ocupats diu que “El Corte Inglés compra la justícia i empresona vaguistes”. Fa referència a la batalla legal que manté la direcció d’aquests grans magatzems contra diversos participants a la vaga general del 29 de març de 2012 acusats, per la fiscalia i l’advocat de l’empresa, de provocar aldarulls violents a la porta d’El Corte Inglés. Demanen per a ells cinc anys de presó, a més d’exigir-los indemnitzacions per compensar les destrosses que s’hi van produir. Un dels detinguts és membre d’Acció Llibertària de Sants i de la CNT-AIT de Barcelona. A més dels cinc anys de presó, l’advocat d’El Corte Inglés reclama 8.500 euros a ell i a un company seu en concepte de responsabilitat civil.

Aquests i altres col·lectius fa anys que es manifesten en contra d’El Corte Inglés i promouen el boicot entre els seus possibles clients. En alguna ocasió han entrat a establiments d’El Corte Inglés per fer visible allà, amb crits i pancartes, la seva protesta. Sembla que durant la darrera setmana han optat per traslladar-la a alguns dels 500 opis que hi ha distribuïts per tota la ciutat. Aquests suports pertanyen a la multinacional JDecaux, que gestiona la publicitat als carrers de Barcelona mitjançant una concessió municipal.