grossa sant jordi 2019

Si ets un dels afortunats amb la Grossa de Sant Joan 2019, potser t’estàs preguntant com cobrar el teu premi. Si has estat el guanyador del sorteig de la Grossa de Sant Joan amb els tres milions d’euros, et tocarà anar a cobrar el premi a La Caixa.

Com cobrar els premis de la Grossa (inferiors als 1.000 euros)

Si has resultat afortunat amb un bitllet premiat amb una quantitat inferior als 1.000 eurospodràs anar-lo a cobrar a qualsevol dels 2.200 punts de venda autoritzats a Catalunya, amb una transferència directa al compte bancari, que s’haurà de fer en un termini, com a màxim, de 48 hores.

Es tracta d’un nou sistema de cobrament dels premis que també s’aplica a altres sortejos de Loteria de Catalunya. Els premis inferiors a 120 euros també es poden cobrar en metàl·lic en algun d’aquests mateixos establiments i els bitllets amb més de 50 euros de premi també es podran cobrar a qualsevol oficina de Caixabank.

Fins quan es poden cobrar els premis de la Grossa?

Els premis del sorteig de la Grossa, de qualsevol import, es poden cobrar fins al 22 de setembre a la seu de Loteria de Catalunya (Gran Via 639, de Barcelona), és a dir, fins a 90 dies després del dia del sorteig, 24 de juny.

Els premis dels bitllets comprats per internet, com es cobren?

Si el número guanyador és un bitllet comprat per internet, el premi es rep de forma automàtica al moneder del compte de Loteria de Catalunya i, si l’import és superior a 600 euros, es rebrà al compte bancari facilitat en el moment del registre al web de Loteria de Catalunya.