L’estiu està a tocar i si encara teniu dubtes sobre quina pot ser la millor destinació, una bona opció per decidir-ho és visitar el saló B-Travel. Aquest divendres engega al recinte firal de Montjuïc. Durant tres dies 200 expositors mostraran les millors propostes per viatjar a totes les comunitats autònomes espanyoles i a més de 40 països.

Hi trobareu també estands d’hotels, agències de viatges i operadors de creuers. Però en un certamen que es promou com el saló de les experiències tampoc no hi faltaran activitats per als visitants. A l’escenari B-Travel Experience Area hi ha previstes actuacions musicals i demostracions culturals dels països presents al saló.

Per tal de dinamitzar les reserves i les vendes de viatges el saló oferirà més d’un centenar d’ofertes i descomptes a través del B-Travel Passport. Es tracta d’un document que caldrà anar omplint a mesura que se superin les proves organitzades pels expositors. Una mena de gimcana que donarà opció a premis i descomptes valorats en més de 27.000 euros.

Viatjar a través de la gastronomia

Fer turisme també és descobrir la gastronomia dels llocs on es viatja. I això és justament el que podreu fer a l’espai B-Delicious, on s’oferiran fins a 100 receptes en forma de platets a un euro: des de cuina caixer israeliana fins a l’halal àrab passant per tota la varietat gastronòmica espanyola, catalana i europea.

Agenda per a professionals

Després de l’experiència de la darrera edició el certamen tornarà a concedir un protagonisme especial als professionals del sector. Amb la col·laboració de la Mobile World Capital Barcelona i el Gremi d’Hotels de Barcelona s’ha preparat un espai dedicat a la transformació i la innovació digital a l’àmbit turístic. També s’han programat una sèrie de reunions per fomentar les relacions comercials entre els expositors i els comercials i al B-Travel Job Market Place es posaran en contacte empreses del sector amb professionals a l’atur.

El 93 % dels visitants surten amb les vacances sota el braç 

Segons l’organització, 9 de cada 10 persones que passen pel B-Travel, surten amb un viatge mig decidit.  De fet per l’estand de RACC Agència de Viatges, passen diàriament 200 persones, segons els responsables. Moltes marxen amb el viatge tancat perquè aprofiten descomptes que poden arribar fins als 500 €.

La directora del Saló, Marta Serra, ha destacat que més enllà dels espais d’informació i contractació de viatges, són molt importants els espais d’experiències. Es tracta de l'”Experience Area”, on els visitants poden sentir-se, a través d’una simulació, com al lloc que volen visitar.