La 26a edició del saló B-Travel, la fira dedicada al turisme, disposarà aquest any de més de 40 destinacions internacionals i un total de 200 expositors. La novetat del 2018 serà un espai de debat anomenat B-Travel Pro, per a les empreses emergents per tractar l’aplicació de les noves tecnologies en el sector turístic. El saló se celebrarà del 20 al 22 d’abril a la Fira de Barcelona.

El president del saló, Jordi Clos, ha destacat que és una fira amb una gran “prospecció de futur” perquè és el “saló de referència per a aquells que planifiquen el seu viatge futur”, i la directora del saló, Marta Serra, considera que “el B-Travel d’enguany és el més ric” perquè ha aconseguit reunir “les principals marques del sector”. La cita per als que es plantegin fer un viatge properament també tindrà premis valorats en més de 20.000 euros i descomptes en alguns serveis com Renfe per assistir a la fira.

En la 26a edició torna una de les activitats més valorades pels visitants segons l’organització, la degustació gastronòmica elaborada per cuiners amb estrelles Michelin, amb propostes a partir d’un euro. L’any passat, el B-Travel va reunir més de 27.000 visitants.