Fira de Barcelona ha decidit traslladar al setembre la celebració dels salons Alimentaria i Hostelco. Les fires s’havien de celebrar entre el 20 i el 23 d’abril al recinte de la Gran Via. El director general, Constantí Serrallonga, explica que l’espai de contractació estava pràcticament al complert però que s’ha pres la decisió “després d’avaluar en profunditat la situació i escoltar el sector, amb l’objectiu de garantir el millor desenvolupament d’un esdefeniment rellevant i de referència internacional”.

Alimentaria i Hostelco agrupen més de 4.500 empreses expositores, un miler de les quals provenen de 70 països i prop de 150.000 visitants, un 30 % internacionals. La fira ha posposat els dos esdeveniments per al setembre, concretament del 14 al 17 d’aquell mes. La sort del saló ha estat diferent que la del Mobile World Congress que, també per la crisi del coronavirus, es va suspendre en aquest cas fins al 2021.

Per ara, la resta de fires previstes es mantenen. Les properes són l’Expo Sports (del 13 al 15 de març) i el Saló de l’Ensenyament (del 18 al 22 de març). Durant aquest mes també està previst que se celebrin el Saló de l’Ocupació Juvenil (19 i 20 de març), el Futura (20 i 21 de març) i el B-Travel (27-29 de març).