Com afecta al turisme el coronavirus?

El Departament de Salut ha confirmat set casos més de coronavirus a Barcelona. En total, s’han detectat deu noves infeccions al conjunt de Catalunya i el còmput global ja és de 28 persones afectades. A Itàlia, s’han tancat totes les escoles i universitats fins al 15 de març. Algunes entitats han expressat el seu temor a que el fenomen pugui tenir repercussions en l’economia de la ciutat, especialment pel que fa al turisme. Ho comentem amb Mari Paz Alonso, presidenta de l’Associació Professional d’Informadors Turístics de Barcelona (APIT):

La crisi del coronavirus també ha obligat a cancel·lar molts viatges de finals de curs o intercanvis, especialment amb instituts italians. Així ens ho ha confirmat José María Chavarría, president de la Federació Empresarial Catalana d’Autotransport de Viatgers (FECAV):


8-M: vaga feminista

Diumenge tindrà lloc la vaga feminista del 8 de març, en ocasió del Dia de la Dona. Un any més, s’han convocat mobilitzacions per reivindicar la plena igualtat entre dones i homes. El manifest crida a l’autoorganització i a la revolta feminista. En parlem amb amb:


Xarxes

El repàs del més destacat de les xarxes socials, amb el Toni Noguera:


Esports

El Carles Alcoyent ens posa al dia de l’actualitat esportiva de la jornada:


Obro fil

L’Àlex Solà reflexiona sobre el fenomen dels influencers:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: