L’Ajuntament ha valorat positivament l’anunci d’ajornar al juny el Mobile World Congress en lloc de fer-lo al febrer, tal com s’havia anunciat inicialment. “Serà un esdeveniment que pot tenir més impacte econòmic i més assistents si es fa al juny que si es fa abans”, ha explicat Jaume Collboni, tinent d’alcalde d’Economia.

Per Collboni, la celebració del MWC 2021 a Barcelona dona un missatge de confiança en la ciutat encara que es faci uns mesos més tard. A més, ha explicat que el sector de la tecnologia digital i mòbil és el que “més i millors llocs de treball proporciona a la ciutat” i que per això “és molt important que refermem el compromís amb aquesta fira“.

Puigneró: “Tindrà un major impacte econòmic”

En la mateixa línia la Generalitat també ha valorat positivament l’ajornament del MWC. El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha dit que l’organització “ha pres una bona decisió” i ha destacat que la presència del congrés a Barcelona es manté “intacta”. El fet d’ajornar-lo de nou, segons Puigneró, afavorirà una celebració del MWC amb més garanties sanitàries i això “tindrà un major impacte econòmic”. El govern català espera que a la primavera la situació sanitària estigui més controlada amb tests ràpids, tractaments nous o una vacuna.