Tvboys’acomiada de Leo Messi

amb una nova imatge dedicada al ídol barcelonista. La imatge ha estat pintada en un quadre elèctric al passeig de Gràcia, tocant a plaça Catalunya, i s’hi veu Messi caracteritzat com a Che Guevara. En una mà porta una maleta direcció a Anglaterra, fa dies que es parla que Messi podria marxa al Manchester City amb Pep Guardiola, i en l’altra aguanta un burofax, com el que l’argentí va enviar aquesta setmana a la junta del Barça anunciant la seva intenció de marxar del club. A més, li ha pintat una samarreta amb el lema ‘I love BCN’. El dibuix també inclou un missatge afectuós cap al fins ara davanter del Barça: ‘Fins a sempre, comandant’.

No és la primera obra que Tvboy dedica una de les seves pintures a Messi. La primera obra va ser el 2017, quan coincidint en Sant Jordi i el clàssic va pintar un petó entre Messi i Ronaldo. El 2018 va optar per santificar a Messi al mig del passeig de Gràcia.

L’artista italià, instal·lat a Barcelona des del 2004, té una llarga trajectòria d’intervencions artístiques als carrers de Barcelona. Durant aquest 2020 i malgrat la pandèmia, Tvboy ha seguit treballant. La setmana passada va pintar un retrat de Joan Carles I en un mur del Parc de la Barceloneta. L’obra es titula ‘Viatjant com un rei i hi presentava el rei emèrit sense mascareta i amb la indumentària còmica d’un viatger: un barret per protegir-se del sol, uns auriculars per fer el viatge més amè i una maleta a la mà per dur l’equipatge. Una crítica després de  la fugida de Joan Carles I.