Nombrosos vianants que han passat per davant del grafit de Messi s’han aturat per fotografiar-lo.

La imatge de Messi s’ha fet viral a les xarxes socials i, fins i tot, el Futbol Club Barcelona se n’ha fet ressò.

Messi torna a ser protagonista 

No és la primera vegada que Tvboy il·lustra al crac argentí. L’abril de l’any passat Messi també va ser immortalitzat, ben a prop d’aquest darrer grafit, petonejant-se amb el portuguès Cristiano Ronaldo, coincidint amb la celebració del clàssic entre Barça i Madrid a la Lliga espanyola. Més tard, l’obra va ser exhibida a la galeria Imaginart.

Antoni Gaudí reviu en forma de grafit

L’arquitecte Antoni Gaudí també ha aparegut fa pocs dies en forma de grafit a Barcelona. Un dibuix de Tvboy el representa al carrer d’Aragó entre el passeig de Gràcia i la rambla de Catalunya.

Els polítics també són font d’inspiració de Tvboy

Tvboy també ha recorregut al món polític per fer il·lustracions a la via pública que han cridat l’atenció dels vianants i que s’han fet virals. El gener del 2017 l’artista va pintar l’alcaldessa, Ada Colau, vestida d’heroïna a tocar de la plaça de Sant Jaume. El juliol del mateix any, un nou grafit va aparèixer al carrer del Bisbe, amb Carles Puigdemont i Mariano Rajoy fent-se un petó. Dos mesos més tard, el setembre de l’any passat, Tvboy va tornar a triar els mateixos protagonistes per enfrontar-los en un cartell que anunciava un combat de boxa simbòlic entre el president de la Generalitat i el president espanyol l’1 d’octubre. Ja al desembre, els candidats de les eleccions catalanes i altres polítics van aparèixer petonejant-se de nou a la ronda de Sant Pere i el passeig de Gràcia.