Leo Messi s’ha convertit en un sant mitjançant un grafit als carrers de Barcelona. L’autor de l’obra és l’italià Tvboy que, en altres ocasions, ja ha immortalitzat diversos personatges famosos del món de la política, l’esport i la cultura. En aquest dibuix, el futbolista del FC Barcelona llueix una indumentària blau i grana, una aura i un escut del Barça en el qual s’hi pot llegir “San Lionelus de Barcino”.

Nombrosos vianants que han passat per davant del grafit de Messi s’han aturat per fotografiar-lo.

La imatge de Messi s’ha fet viral a les xarxes socials i, fins i tot, el Futbol Club Barcelona se n’ha fet ressò.

Messi torna a ser protagonista 

No és la primera vegada que Tvboy il·lustra al crac argentí. L’abril de l’any passat Messi també va ser immortalitzat, ben a prop d’aquest darrer grafit, petonejant-se amb el portuguès Cristiano Ronaldo, coincidint amb la celebració del clàssic entre Barça i Madrid a la Lliga espanyola. Més tard, l’obra va ser exhibida a la galeria Imaginart.

Antoni Gaudí reviu en forma de grafit

L’arquitecte Antoni Gaudí també ha aparegut fa pocs dies en forma de grafit a Barcelona. Un dibuix de Tvboy el representa al carrer d’Aragó entre el passeig de Gràcia i la rambla de Catalunya.

Els polítics també són font d’inspiració de Tvboy

Tvboy també ha recorregut al món polític per fer il·lustracions a la via pública que han cridat l’atenció dels vianants i que s’han fet virals. El gener del 2017 l’artista va pintar l’alcaldessa, Ada Colau, vestida d’heroïna a tocar de la plaça de Sant Jaume. El juliol del mateix any, un nou grafit va aparèixer al carrer del Bisbe, amb Carles Puigdemont i Mariano Rajoy fent-se un petó. Dos mesos més tard, el setembre de l’any passat, Tvboy va tornar a triar els mateixos protagonistes per enfrontar-los en un cartell que anunciava un combat de boxa simbòlic entre el president de la Generalitat i el president espanyol l’1 d’octubre. Ja al desembre, els candidats de les eleccions catalanes i altres polítics van aparèixer petonejant-se de nou a la ronda de Sant Pere i el passeig de Gràcia.