intercanviador passeig de gracia buit coronavirus metro

Un grup de grafiters ha robat i agredit diversos vigilants de seguretat del metro de Barcelona la matinada d’aquest dimarts. Segons ha avançat el ‘TOT Barcelona’ i ha confirmat betevé, s’han produït dos incidents diferents al llarg de la nit.

El primer i més greu ha tingut lloc als entorns de l’estació de Trinitat Nova vora les quatre de la matinada. Un grup de grafiters ha agredit una parella de vigilants que hi patrullava per controlar un pou de ventilació que dona accés al metro. Després de l’atac, els grafiters han robat diverses claus i pertinences personals dels vigilants. Un dels treballadors ha sofert lesions a l’ull i al canell i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha traslladat a l’hospital Vall d’Hebron.

El segon incident s’ha produït cap a les sis del matí a les cotxeres del Triangle Ferroviari, a Sant Martí. En aquest cas, els vigilants de seguretat han detectat la presència d’un grup de grafiters que, en veure’ls, han fugit. Tot i això, un dels vigilants ha caigut durant la persecució i s’ha fet diverses lesions. El SEM l’ha traslladat a l’Hospital del Mar, on ha hagut de ser ingressat.

Tots els agents presentaran una denúncia pels fets.