El Parc d’Atraccions Tibidabo estrena temporada. I per celebrar-ho, aquest diumenge ha donat a conèixer tot de novetats, com la nova plaça del Jardí a l’àrea panoràmica. Un espai obert per a tothom i que té un jardí vertical i un espai polivalent.

Encara que la majoria de novetats del que tenien ganes era d’anar per primera vegada el Castell de Contes. Una atracció inaugurada fa quatre mesos, que reivindica els contes com a patrimoni emocional i intel·lectual de grans i petits.  Aquesta serà la gran protagonista de la temporada. 

Castell de Contes Tibidabo

Els espectacles es renoven

Els espectacles també presenten novetats. Ara, les mascotes del Tibidabo donen la benvinguda als visitants en un nou espai i el juliol estrenaran una cavalcada. També hi haurà nova animació itinerant i interactiva.

En el Marionetarium estrenaran els Animals Animats,  protagonitzat per titelles. Els visitants també podran gaudir de noves pel·lícules en format 4D al Dididabo. I continuaran espectacles d’èxit com ‘Emocions de por’, protagonitzada pels actors del Hotel Krüeger.

Amb tots aquests canvis el parc busca millorar l’experiència dels visitants i crear nous projectes educatius.

Obriran tot l’agost

El parc, que l’any passat va rebre la visita de 718.068 visitants, manté l’ampliació de l’horari iniciada en temporades anteriors. A les 11 h obrirà les portes al parc, que de moment tancarà a les 19 h. A mesura que s’acosti l’estiu anirà ampliant l’horari.

La major part de la temporada obriran només el cap de setmana. En canvi, el mes d’agost estarà obert cada dia, de 11 a 23 h.

El setembre es renovarà el funicular

Les novetats de la temporada no acaba aquí, al setembre es renovarà el funicular del Tibidabo que formarà part del Parc com a atracció, simulant una cuca de llum. Farà un trajecte de tres minuts amb finestrals panoràmics per atreure nous visitants.