Les escoles ja han acabat les classes i els nens estan immersos en les activitats d’estiu. Una de les possibilitats que alguns casals ofereixen és anar a visitar el Parc d’Atraccions del Tibidabo, una opció d’oci per fer també en família.

A l’agost arribarà el Castell de Contes i un xou làser

Les novetats d’enguany es faran esperar. El Castell de Contes està en obres i està previst que s’inauguri el mes d’agost. Es tracta d’una atracció que vol reivindicar la importància dels contes tant per a adults com per als nens. El nou atractiu serà un joc en què els més petits hauran de protegir els contes d’uns personatges que volen destruir-los. També a l’agost, els visitants podran gaudir cada dia -just abans del tancament del parc- d’un xou làser nocturn sobre la història del cinemaL’espectacle es representarà a la plaça dels Somnis amb arpes làser, raigs i gèisers de colors. Es  podran veure les projeccions d’animacions, que explicaran l’evolució del cinema i els diferents gèneres.

L’Hotel Krüegger fa 22 anys

Al juliol s’hi fan diverses celebracions. D’una banda, l’efemèride de l’Hotel Krüeger, que fa 22 anys i que és una icona del parc. Es tracta d’una atracció que representa un hotel abandonat. El públic que hi entri hi trobarà amb els personatges més esgarrifosos de pel·lícules de cinema.

De l’altra, tindrà lloc la festa solidària de la Fundació Ramon Martí Bonet, que pretén recaptar fons per al projecte Visió per a tothom a Catalunya, amb què es vol garantir el dret a la salut visual d’infants i adults. En l’àmbit musical destaquen els concerts de gòspel, el dia 15 de juliol, i el de la coral Voces el dia 22.

La màgia, protagonista els caps de setmana

Cada cap de setmana del mes de juliol s’ha programat un espectacle de màgia diferent. És el setè any que Tibidabo Màgic està en marxa. Les propostes per a aquest estiu són: ‘Ploraràs… de riure’, ‘Jo, Xicana’, ‘Encara Belluga’ i ‘Potadecabra’.