Obrim el programa d’avui amb una sorpresa, quelcom especial i diferent. Durant els primers seixanta minuts del programa, el nostre Kosmos ens ofereix des de l’estudi un Dj mix amb alguns dels seus tracks preferits del moment i alguns clàssics personals. Similar a un set de club però enregistrat a l’estudi i llest perquè en puguis gaudir com i quan vulguis.

Luke Vibert protagonitza la ‘Retrospectiva’. Un dels millors amics d’Aphex Twin, procedent de la mateixa zona de Cornwall d’on provenen també tant el mateix Richard D James com la majoria de noms relacionats inicialment amb el segell Rephlex, Luke Francis Vibert, més conegut com a Luke Vibert, és el protagonista de la nostra ‘Retrospectiva’ d’avui. Vibert ha treballat sota diversos àlies com Plug o Wagon Christ però avui ens volem centrar en la producció feta sobre el seu propi nom.
Es tracta d’una de les més grans lluminàries de l’electrònica experimental anglesa i tot un mestre en fagocitar i reescriure diversos dels estils electrònics quinta essencialment britànics com el garage, el hardcore o el drum’n’bass amb resultats espectaculars.

Completa el programa d’avui ‘Clubbing’ amb el repàs de l’agenda nocturna del cap de setmana a Barcelona.

Escolteu el programa sencer aquí: