Teatre Victòria

Antonio Díaz, més conegut com El Mago Pop, es convertirà en el nou propietari del Teatre Victòria a finals de juny. Díaz assegura que gestionar el teatre és, per a ell, un somni personal i professional i suposa un gran repte. El teatre Victòria és una de les sales més grans de Barcelona, amb més de 1.000 butaques i també un dels millor equipats.

El teatre, situat al Paral·lel, ha estat gestionat per l’empresa 3xtr3s durant els darrers 30 anys, una empresa que està capitanejada pels components de Tricicle i Dagoll Dagom, que ara mateix també gestionen el Teatre Romea. El mag assegura que el Victòria seguirà sent casa seva, ja que n’admira la gestió i defensa que tots ells “han estat i són un referent”. Pel que fa a la línia de programació, el teatre seguirà apostant per espectacles de gran qualitat i hi vol encabir grans produccions, musicals i espectacles de qualsevol gènere. El mag també ha avançat que s’hauran de fer algunes reformes al teatre, de bon començament, per poder-lo adaptar al seu gran espectacle de màgia.

‘Nada es imposible’

La propera temporada s’estrenarà, el mes de setembre, amb l’arribada a Barcelona de ‘Nada es imposible’, l’espectacle liderat pel mateix Mago Pop i amb el qual ja ha omplert les butaques durant un any i mig del teatre Rialto de Madrid. Precisament aquest divendres s’han posat a la venda les entrades per a les funcions al Victòria i ja s’han recaptat 100.000 euros. Quan acabi la temporada a Barcelona, El Mago Pop farà el salt a Broadway.

Mago Pop