Tres rues de Carnaval han recorregut aquest dissabte el districte de Gràcia en honor al rei Carnestoltes. Els veïns del Coll han estat els més matiners: han sortit a les 11 h en una rua que ha recorregut el barri pels carrers de la Font del Remei i fins al Parc de la Creueta del Coll, on s’ha celebrat un espectacle infantil. Al vespre, la colla de dracs i diables la Malèfica del Coll ha organitzat el Carnafoc: una mescla de rua i correfoc.

Rua de carnestoltes a Gràcia

A la tarda ha estat el torn del Camp d’en Grassot, que ha tingut de punt d’inici i sortida la plaça de la Sedeta, i de la Vila de Gràcia, on la rua ha sortit dels Jardins de Salvador Espriu i ha passejat pel carrer de Gran de Gràcia i fins a la travessera de Gràcia. S’hi han pogut veure comparses impulsades per centres educatius com l’Escola Baldiri Reixac, que s’han disfressat de  cavallers, o l’Escola Patronat Domènech, que han optat per desfilar vestits de menjar japonès.  Tampoc hi han faltat alumnes d’escoles de ball que han dansat a ritme de swing.

Rua de carnestoltes de Gràcia

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Carnaval 2019: agenda d’activitats” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/carnaval-2019-barcelona/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]