Hem aconseguit l’impossible: asseure una estona el cul inquiet de Pau Cristòful, una de les criatures més mogudes que trobem darrere del panorama musical i l’oci nocturn de Barcelona. I ho hem fet per a que ens parli dels seus inicis – molt prematurs – com a periodista musical, els seus gustos i el seu paper actual en la contractació d’artistes pel festival Mutek, la programació de Nitsa a la Sala Apolo o pel Primavera Sound. D’aquest últim ens destaca dos noms del pop més punter que trobarem en la propera edició: SOPHIE i Danny L. Harle.

I sense temps per a respirar, el relleu l’agafa Penèlope Tacones, natural de Jerez, que s’acomoda a la nostra habitació per deixar-nos endinsar en la seva història, la seva experiència amb les xarxes i YouTube i les seves preferències musicals: passem per Beyoncé o The Pussycat Dolls, opina sobre el talent nacional i li descobrim a Kim Petras.

Però entre tant convidat, encara trobem alguns minuts per a destacar les poques novetats de la setmana: Eleni Foureira ens presenta ‘Triumph’ i Diplo s’ajunta aquest cop amb la britànica IAMDDB.

Ens encanta estar en bona companyia i només ens falteu vosaltres per gaudir del millor del pop a l’’Habitació 910’ de betevé

Escolteu el programa sencer aquí: