El cine i la música es fusionen en aquesta cinta documental que recorda els Nadals a Barcelona. La cineasta guanyadora del Gaudí al millor documental, muntatge i guió per ‘My Mexican Bretzel’, Nuria Giménez Lorang, i el grup musical Seward signen aquest viatge de 25 minuts pels Nadals a la ciutat entre els anys 1929 i 1989.

‘Tants Nadals’ és un recorregut emocional per cases particulars amb els àpats tradicionals, el tió o l’arribada dels Reis d’Orient. A través de les imatges també podem comprovar com es viuen les festes nadalenques als carrers de Barcelona, en espais com la Fira de Santa Llúcia, la Fira de Reis, les cavalcades, la Rambla, la plaça de Catalunya o els carrers emblanquinats de la gran nevada del 62. Celebracions al carrer i a casa de tradicions festives i esdeveniments vinculats a Nadal, com el sorteig de Loteria.

Un mirall analògic, musical, domèstic i cinematogràfic

‘Tants Nadals’ és una peça de creació a partir de material d’arxiu i de cinema analògic casolà i domèstic que es va poder veure en directe a la plaça de Catalunya aquest Nadal. Una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona que ha tingut la col·laboració de la Filmoteca de Catalunya, betevé, Fabra i Coats: Fàbrica de Creació i RTVE.