(ACN) Els temes de la coneguda sèrie ‘Los Bridgerton han sonat aquest diumenge a L’Auditori de Barcelona amb la Film Symphony Orchestra. A ‘Els Bridgerton, en concert’, la banda ha proposat un viatge de més de dues hores a través de les composicions que Kris Bowers va escriure per la ficció de Netflix, que s’han combinat amb èxits pop més actuals que també apareixen a la sèrie, com ‘Bad Guy‘ de Billie Eilish o ‘Girls like you‘ de Maroon 5.

“És meravellosa la selecció de temes que han fet per la sèrie, ens vam enamorar i vam dir: això s’ha de portar a un escenari”, ha dit el director de la Film Sypmphony Orchestra, Constantino Martínez-Orts en declaracions a l’ACN. ‘Els Bridgerton, en concert’ és un “spin-off” de l’espectacle ‘Fénix’, que l’orquestra referent en música de cinema va estrenar l’octubre de l’any passat. Martínez-Orts ha confessat que els temes de la ficció britànica li van semblar “fantàstics”, de manera que va pensar que es podrien interpretar en format concert. Així, l’orquestra ha apostat per primera vegada per fer un monogràfic d’una sèrie. “Veurem si ens animem a fer algun més”, ha dit Martínez-Orts.

L’espectacle, pensat per als fans de la sèrie

L’espectacle està pensat per als seguidors de ‘Los Bridgerton’, ja que s’hi inclouen moltes referències a episodis i personatges. “Imagino que tots haureu vist la sèrie, perquè hi haurà molts espòilers“, ha advertit el director al públic just a l’inici del concert. De fet, durant el concert, Martínez-Orts ha anat explicant les curiositats de cada peça i ha dialogat amb la veu en off de Lady Whistledown. “Hi aporta tocs d’humor i fa que l’espectacle tingui un to més simpàtic”, ha valorat el director.

La posada en escena de la Film Symphony Orchestra també ha recreat l’ambientació de la sèrie. Així, els més de 70 músics han pujat a l’escenari caracteritzats amb vestits llargs de blonda, com si es tractés de l’alta societat londinenca de principis del segle XIX, el context en què se situa la ficció de Netflix.

Després del concert d’aquest vespre a Barcelona, l’orquestra continua la gira de ‘Fénix’ per diferents ciutats de l’estat, entre les que, de nou, hi ha la capital catalana.