sequoia banda musical

A l”Àrtic’ presentem en primícia el videoclip nou de Sequoia. L’audiovisual acompanya el tema ‘Un hivern molt llarg’, el primer dels 12 talls que formen part del seu debut discogràfic, ‘Vint-i-pocs‘.

Relats sobre amics, família, amors, ambientats en escenaris i situacions quotidianes però que parlen d’un estat més emocional i espiritual: així són les cançons d’aquest ‘Vint-i-pocs’, primer àlbum de Sequoia. Aquest és un disc en què abunden les lletres que busquen apropar-se tímidament als racons més íntims. Potser per això, Víctor Llonch, Edu Vilardaga i Ramon Pedret han batejat el seu projecte musical com indie folk al caliu. Però al seu debut discogràfic, també hi ha pop electrònic amb sintetitzadors, textures elèctriques properes al rock Lo-Fi dels anys 70 del segle passat i, fins i tot, s’hi poden trobar trombons, trompetes, cors, violins i violoncels.

Cançons properes i sonoritat casolana

A finals del 2019, Víctor Llonch, Edu Vilardaga i Ramon Pedret formen Sequoia després de molts anys fent versions pels carrers de les ciutats.

El trio barceloní està format per una guitarra, un baix, una bateria i les tres veus, tot i que també experimenten amb altres instruments i sons. Les cançons, escrites principalment en català però també alguns temes en anglès, beuen de gèneres com l’indie o el folk: són cançons properes, amb una sonoritat casolana i amb lletres que busquen la màgia en la simplicitat d’allò quotidià.

El 3 de febrer, Sequoia farà el concert de presentació de ‘Vint-i-pocs’, al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia.