shakira and Bizarrap

La cantant Shakira acaba de treure una nova cançó, ara amb el productor musical i discjòquei Bizarrap, i en només sis hores ha acumulat 21 milions de reproduccions a YouTube. El tema ‘Shakira || BZRP Music Sessions #53’ fa referència explícita a la ruptura de l’artista colombiana amb Gerard Piqué, i està ple de dards contra l’exfutbolista: “Perdona si te sal-piqué” o “una lloba com jo no està per a aprenents ni homes com tu”. Alhora també dispara contra la parella del futbolista, de qui diu que “clara-ment no és com sona, té nom de persona bona”, i assegura que “val per dues de 22”, en al·lusió a l’edat de totes dues. La cantant colombiana, fins i tot, cita la mare de Piqué: “Em vas deixar de veïna la sogra”.

Hi ha altres referències a la ruptura i a la nova companya sentimental de Piqué fent comparatives: “Has canviat un Ferrari per un Twingo” i “un Rolex per un Casio”. La cantant no s’oblida tampoc del seu procés judicial amb Hisenda: “M’has deixat […] amb la premsa a la porta i el deute amb Hisenda”.

La cançó, gravada a l’estudi de Bizarrap, discjòquei de moda, hi surt la cantant en primer pla mentre el discjòquei punxa la música. Un cop publicat el tema la matinada d’aquesta dijous, les xarxes s’han omplert de missatges sobre la lletra. S’hi han referit, entre d’altres, l'”streamer” i amic de Piqué Ibai Llanos, el cantant Alejandro Sanz i la cantant Aitana.

Les darreres cançons de Shakira tenen en comú les constants referències a la seva ruptura sentimental. És el cas de ‘Te felicito’ en col·laboració amb Raw Alejandro, i del tema ‘Monotonía’ amb Ozuna.