La cantant catalana Rosalía ha anunciat un segon concert al Palau Sant Jordi de Barcelona després d’esgotar aquest divendres i en menys de dues hores les entrades per al primer concert del dia 7 de desembre. La segona cita al Sant Jordi serà el 8 de desembre —l’endemà del primer— i les entrades es posaran a la venda dilluns, 23 de setembre. A les 10 h es podran comprar al web de la promotora musical Live Nation, i a les 13 h ja estaran disponibles a Ticketmaster i El Corte Inglés. Rosalía oferirà d’aquesta manera concerts el 7 i el 8 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona i el 10 del mateix mes al WiZink Center de Madrid dins de la seva gira El Mal Querer.

Segons ha informat Live Nation, la cantant ha decidit programar una segona data “per demanda popular”, després que els seus seguidors s’hagin queixat a les xarxes socials de les dificultats per comprar entrades a les plataformes d’internet. L’organització del concert ha reconegut que els usuaris han tingut seriosos problemes per accedir a les localitats perquè el volum de compradors ha estat molt alt i ha provocat llargues cues virtuals. Des que es va obrir la venda anticipada, la revenda d’entrades a preus desorbitats s’ha fet palesa tant a les xarxes socials com a plataformes extraoficials. Diversos webs ja ofereixen localitats per preus superiors a 1.000 euros, quan en teoria els preus de les entrades oscil·len entre els 28 i els 65 euros, sense despeses de gestió.

La gira El Mal Querer ha portat Rosalía pels Estats Units, Portugal, Anglaterra o Suïssa, mentre que a Barcelona va viure un important bany de masses a l’últim Primavera Sound. No era la primera vegada que Rosalía actuava a Barcelona, ja que va debutar al Sónar un any abans, en una exhibició que ja augurava el salt a la fama mundial que ha acabat vivint la cantant del Baix Llobregat.