Una de les maneres de prendre el pols a la capacitat d’atracció d’un artista és veure quan triguen a esgotar-se les entrades per als seus concerts. Segons aquesta premissa no hi ha dubte que quan parlem de Rosalia som davant d’una estrella que mou legions de seguidors fidels. Aquest dimecres s’ha activat la prevenda d’entrades per al concert que la cantant de Sant Esteve de Sesrovires farà al Palau Sant Jordi el proper 7 de desembre. El web s’ha col·lapsat en diversos moments i els compradors han cregut que s’havien esgotat les entrades quan encara n’hi havia de disponibles a primera hora de la tarda. Després s’han esgotat tot i la saturació del web. Els seguidors de Rosalía han manifestat els seu malestar a les xarxes socials que no han pogut fer la compra pel gran nombre de persones connectades simultàniament, segons han reconegut fonts de la promotora Live Nation.  Divendres 20, s’activarà la venda general. Els preus oscil·len entre els 32 i els 73 euros.

Divendres es venen les entrades per al concert

La prevenda és una fase prèvia a la venda oficial d’entrades que es farà aquest divendres, 20 de setembre. Aleshores es disposarà de milers d’entrades per acabar d’omplir les més de 15.000 localitats de què disposa el Palau Sant Jordi. Tot i que encara queden entrades, el fenomen de la revenda s’ha activat ràpidament i ja hi ha localitats que s’han revenut per més de 400 euros, la més desorbitada arriba als 1.000.

La jove cantant ja ha actuat a la ciutat en diverses ocasions, però només en festivals. El darrer concert va ser al Primavera Sound d’aquest any. Abans ja havia actuat al Sónar 2018.