“Cuando llega el calor los chicos se enamoran”: així entra a l’estudi, fent-se una automenció, conscient que forma part de la història de la música popular del nostre país. Sonia Madoc, qui va ser la meitat del duet Sonia y Selena a inicis de segle, ens visita aquesta setmana. Ens permet escoltar uns segons del seu nou senzill, ‘Esclavo’, que veurà la llum les properes setmanes, i ens porta també alguns dels seus referents: ens quedem al nostre país i als anys 90 amb els inicis de Marta Sánchez i el romàntic Sergio Dalma.

Per la seva banda, Robie és una de les nostres apostes pel futur més immediat del pop nacional: ja fa uns mesos estrenàvem el seu fabulós ‘Qué será’, i ara per fi la podem acollir a la nostra habitació. A l’hora de destacar-nos els èxits que l’han marcat, ho té clar: ella es queda a la dècada passada, amb Britney Spears, Avril Lavigne i la incombustible JLo.

I si la setmana passada us presentàvem un parell de noves seccions, aquesta encara en tenim més: estrenem ‘Cuando tú vas’, un petit espai que dedicarem a l’ús del “sample”, molt recorrent sobretot en l’escena urbana però cada vegada més estès a tots els estils. Com a primeres mostres, portem el més nou de Major Lazer homenatjant Timbaland i un indispensable ‘Hung up’, de Madonna. Ja sabeu a qui “sampleja”, oi?

Pel que fa a novetats, destaquem l’esperadíssim i homònim nou àlbum de Charli XCX i els darrers vídeos de Miley Cyrus i Camila Cabello.

El present, el passat i el futur del pop es troben aquí, a l’’Habitació 910′, de betevé!