Comencem el ‘Subúrbia’ amb l’últim single del londinenc Jimothy, també conegut com a Jimothy Lacoste “Getting talkative”.

Us presentem al Megansito el Guapo i el seu hit incontestable “QQH” que fa les delícies de públic jove i madur en una transversalitat molt poc habitual en nous productors. Insistim en el nou single dels neozelandesos Yumi Zouma “Bruise” així com en les Nasty Cherry amb un altre dels seus pocs tracks publicats “Win”. També tenim, acabat de sortir del forn, el nou llarga durada de Dorian Electra i l’EP debut del californià Still Woozy, un dels artistes més interessants del panorama independent actual.
També escoltem el nou single del Gus Dapperton, que ha donat un gir 180 graus al seu estil tradicional, inclòs a un EP de bedroom electrònica molt interessant.

La segona part del programa la passem amb la Simone-Marie, baixista dels Primal Scream, que està passant uns dies a Barcelona i ens la portem al programa per conversar sobre la seva carrera, posar-nos uns discos i moltes coses més.

Escolteu el programa sencer aquí: