Rosalia

Convertida ja en una estrella musical internacional consolidada, la cantant ha triat el Palau Sant Jordi per delectar els seus fans el pròxim 7 de desembre. La jove ja ha actuat a la ciutat en diverses ocasions, però només en festivals. El darrer concert va ser al Primavera Sound d’aquest any, on va revolucionar el públic amb les cançons del seu disc ‘El mal querer’. Abans ja havia actuat al Sónar 2018.

Entrades a la venda el 20 de setembre

Rosalía també farà un concert el proper 10 de desembre al Wizink Center de Madrid. Les entrades per a l’espectacle de Barcelona sortiran a la venda el 20 de setembre a partir de les 10 h, però dos dies abans (18 de setembre) es fa una prevenda als usuaris que es registrin al web de la promotora Live Nation. El preu de les entrades oscil·la entre els 32 i els 73 €.

La cantant de Sant Esteve Sesrovires ha guanyat recentment dos premis MTV amb J. Balvin pel tema ‘Con altura’. Va estar guardonada pel millor videoclip i la millor coreografia d’aquest tema. De fet, és la primera vegada que una cantant espanyola guanya aquest premi.

A principis de 2019 la ciutat ja va reconèixer la seva trajectòria musical amb el Premi Ciutat de Barcelona 2018.