L’èxit de Rosalía arreu el món és un fet i a l’artista catalana només li faltava una conquesta: casa seva. La de Sant Esteve Sesrovires ha viscut un any de bojos des del llançament d’‘El mal querer’, i s’ha coronat també a Barcelona amb l’actuació al Primavera Sound. Era la primera vegada que una artista local feia de cap de cartell i no ha deixat ningú indiferent.

L’essència flamenca de Rosalía ha inundat l’escenari davant una esplanada de persones que no es volien perdre el seu concert. De fet, el festival ha registrat el rècord d’assistència en un mateix dia amb 63.000 visitants. Acompanyada d’un equip de ballarines, l’artista va robar el cor dels barcelonins amb una actuació carregada de força i personalitat en què va presentar, entre d’altres, les cançons de l’aclamat ‘El mal querer’, el seu segon treball i que l’ha catapultat a la fama mundial.

Missatges per a Barcelona

A l’inici de l’actuació, Rosalía ha volgut agrair “l’amor” a la ciutat amb un discurs en què ha repassat les seves arrels barcelonines. L’artista ha repassat el seu pas per l’ESMUC i ha assegurat que és “un honor” actuar a casa. Durant el concert, l’artista no va voler deixar de donar les gràcies a les persones que l’han acompanyat des dels inicis i per als artistes pels quals sent passió.

L’actuació va tenir també moments per a la sorpresa, com l’aparició de James Blake a l’escenari per cantar a dues veus el tema ‘Barefoot in the park’, una cançó del britànic en què va participar la catalana. I com que no hi ha concerts sense estrenes, Rosalía ha aprofitat l’ocasió per interpretar ‘Aute Cuture’, el seu últim single. Al final de l’actuació, l’artista ha tancat el cercle amb ‘Malamente’, el tema estrella que l’ha dut a l’èxit.