Els Reis d’Orient han obert aquest dilluns el seu campament reial al Fòrum, però l’estrena ha estat més curta del previst. El fort vent ha obligat a tancar aquestes instal·lacions ja que ha provocat que algunes tanques del punt d’entrada exterior volessin. Malgrat el tancament, el primer grup de visitants, format per unes 300 persones, han pogut gaudir del Parc de la Màgia d’Orient. Les famílies que tenien entrades per aquest dilluns podran anar-hi qualsevol altre dia.

L’univers de Ses Majestats en vuit ambients

Aquest espai de Ses Majestats és l’alternativa a la tradicional cavalcada, suspesa aquest any a causa de la covid-19. L’estrena ha estat aquest dilluns, però un dia abans, diumenge se n’ha fet un simulacre per comprovar-ne el bon funcionament.

L’univers dels Reis s’estén al llarg de 10.000 metres quadrats i inclou vuit ambients diferents. Entre d’altres, es poden visitar el magatzem de les joguines, una mina de carbó o la gran bústia reial.

En aquest últim espai podran deixar les cartes als Reis perquè puguin rebre les joguines sol·licitades. Els més petits també poden deixar els seus xumets en un passadís especial.

Els primers visitants han explicat a betevé que consideren que és una bona iniciativa, perquè “és una altra manera de veure la cavalcada”. Entre els infants la bústia reial i la mina són alguns dels espais que més èxit han tingut.

Els decorats, la música i les olors permeten al visitant fer un viatge a l’Orient complint, a més, amb totes les mesures de seguretat decretades per les autoritats sanitàries. És obligatori l’ús de la mascareta i hi ha un aforament limitat de 350 persones cada mitja hora. Les 50.000 entrades que l’Ajuntament va oferir es van exhaurir i per això el consistori fa una crida a alliberar entrades si no se’n fa ús, perquè algú altre les pugui aprofitar.