Aquest dijous s’ha inaugurat el Fes Pedralbes, l’alternativa al Festival de Pedralbes, que es va haver d’ajornar en la seva modalitat tradicional per la crisi del coronavirus. El canvi més apreciable és la reducció important de l’aforament a l’escenari principal fins a un màxim de 800 persones i l’ús de les mascaretes obligatori a tot el recinte. La nova versió del Festival, a més, té lloc en dos escenaris dins els jardins, un a la zona del Village, que ja formava part del seu paisatge, i l’altra davant el Palau Reial.

Pablo López adapta el seu concert

Pablo López havia de recórrer l’estat espanyol aquest estiu amb la seva banda per presentar el seu disc ‘Unikornio’. Un cop cancel·lada la gira, el cantant malagueny ha canviat el format dels concerts amb el conjunt per un espectacle íntim amb tan sols dos elements: la seva veu i el piano. De fet, així és com ha anomenat la gira: ‘López piano y voz’. El cantant va arrencar “a cappella” un fragment d’una cançó en català, i a continuació va estrenar ‘Tempo’, una peça inclosa al seu proper disc que és una declaració d’amor al ball. Meritxell Neddermann també va actuar a la jornada inaugural, en el seu cas a l’escenari ‘Village’.

El Fes Pedralbes, de la promotora Concert Studio, ha programat una vuitantena d’actuacions des d’aquest dijous i fins a finals d’agost amb Van Morrison, David Bisbal o Paco Ibáñez, entre d’altres.