Els ingressos obtinguts amb la venda de les pintures, escultures i instal·lacions artístiques que es poden trobar en la mostra “Art solidari” es destinaran a finançar projectes de recerca sobre la covid-19. L’exposició es pot visitar al Pavelló de l’Administració del Recinte Modernista de Sant Pau. La iniciativa, promoguda per la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, neix de l’escultora Patricia Cancelo, que encapçala el grup d’artistes que han cedit obres per a la causa.

11 artistes cedeixen obres per a l’exposició

Els 11 artistes cedeixen el 50 % dels quadres, escultures o instal·lacions que formen part de la mostra. La Patricia Cancelo va entrar en contacte amb l’Hospital de Sant Pau a l’inici de la pandèmia, quan va voler ajudar a finançar un projecte d’investigació sobre els efectes del coronavirus en les dones gestants amb la venda de les seves escultures.

Encara hi ha molts dubtes, des de la vacuna, els efectes de la vacuna […]. Són moltes preguntes, molt poques respostes, i tenen una repercussió, com sabem tots
Elisa Llurba, Servei de Ginecologia i Obstetrícia del Sant Pau

Hi ha a la venda pràcticament un centenar d’obres comptant també les del fons de la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Amb el benefici aconseguit per la venda d’aquestes obres que s’exposen a ‘Art solidari’ destinarem els ingressos a l’activitat que es desenvolupa al voltant de la covid-19
Josep Tardà, Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

La mostra es pot visitar de manera gratuïta al Recinte Modernista de Sant Pau fins al 26 de març d’11 a 19 h de dilluns a dissabte i d’11 a 14 h els diumenges.