millors llocs per veure Piromusical Mercè 2023 Barcelona
imatge: Àlex Losada (Ajuntament Barcelona)

Les Festes de la Mercè 2023 s’acomiaden un any més amb el Piromusical. Després de tres dies d’activitats, l’espectacle de música i focs artificials, que commemorarà els 30 anys del Sónar, arrencarà a les 22 h a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Previsiblement reunirà més de 120.000 assistents, que s’aplegaran als entorns de la plaça d’Espanya per viure en primera persona un viatge intercultural a través de músiques urbanes i els ritmes de Rosalía, Bad Gyal o Daft Punk.

Vols gaudir dels focs artificials sense aglomeracions? Pren nota dels cinc millors llocs per veure el Piromusical de la Mercè 2023 a Barcelona.

Plaça d’Espanya, lluny de l’aglomeració

La plaça d’Espanya és un bon lloc per gaudir del Piromusical allunyat de les aglomeracions de l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Ves amb temps i busca un espai per tal que les Torres Venecianes no et tapin els focs artificials.

Mirador de les Arenes

Els punts elevats prop de la muntanya de Montjuïc són espais privilegiats per veure el Piromusical de la Mercè. Una bona opció és el mirador de les Arenes, situat a l’última planta del centre comercial de la plaça d’Espanya. L’accés és gratuït.

MNAC

El mirador que hi ha just davant del Museu Nacional d’Art Contemporani (MNAC) és una altra bona opció per veure el Piromusical des de les altures i sense estar immers entre la multitud. Pensa que l’espai és limitat i és recomanable anar-hi una estona abans per agafar un bon lloc.

Parc del Guinardó i carretera de les Aigües

Si l’escenari del Piromusical et queda lluny de casa, també tens l’oportunitat de veure’l des de qualsevol punt elevat de la ciutat. Per exemple, el Parc del Guinardó o la carretera de les Aigües. Les vistes seran privilegiades, però has de tenir en compte que la música t’arribarà més tard i és possible que no gaudeixis de l’espectacle al 100 %.

i també… des del sofà de casa

Si no vols moure’t de casa, a betevé et donem l’oportunitat de veure el Piromusical en diferit. A partir de les 0.30 h, s’emetrà a la TDT i, també, al web beteve.cat, on podràs veure l’espectacle de focs artificials tantes vegades com desitgis!

Què vols saber de les Festes de la Mercè 2023?