L’espectacle de drons de la Mercè 2023 a Barcelona ha estat un dels grans atractius de la festa major. Milers de persones s’han acostat als entorns de l’espigó del Gas, a tocar de la platja de la Barceloneta, per veure el cel de la ciutat il·luminat amb 200 drons. El xou ha deixat figures geomètriques sorprenents amb diferents colors que han anat acompanyades de música.

80.000 assistents a l’espectacle de drons

El xou ‘Geomètrics 200‘ ha estat creat per l’empresa Flock Drone Art i era un espectacle desconegut per la ciutadania. S’han enlairat des de l’espigó del Gas, entre les platges del Somorrostro i de la Barceloneta, el mateix punt on les dues nits prèvies es van aixecar els focs artificials. 80.000 persones s’han acostat per veure en directe aquest espectacle.

L’avantsala del Piromusical

El xou ha estat l’avantsala del Piromusical de la Mercè, que es farà aquest dilluns, 25 de setembre, a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Els focs artificials començaran a il·luminar el cel a les 22 h acompanyats del repertori musical que ha preparat el Sónar per aquesta ocasió. Serà, com sempre, el darrer espectacle per acomiadar les Festes de la Mercè.

Què vols saber de les Festes de la Mercè 2023?