montjuïc

La sequera irromp al Piromusical de la Mercè 2023. La Font Màgica de Montjuïc quedarà fora de l’espectacle de focs artificials i es mantindrà apagada aquest dilluns com a mesura d’estalvi d’aigua. La font ornamental va quedar fora de servei arran de la declaració de la fase d’excepcionalitat per sequera. Tot i això, els responsables de la pirotècnia de l’esdeveniment expliquen que han creat un espectacle complet, dinàmic i variat.

Més d’1,3 tones de pólvora al Piromusical

El Piromusical d’enguany cremarà entre 1.350 i 1.400 quilos de pólvora al llarg dels 30 minuts d’espectacle, que enguany commemorarà els 30 anys del Sónar. De fet, els responsables del festival, en col·laboració amb el DJ Phran, seran els encarregats de posar música al Piromusical. La banda sonora inclourà èxits d’artistes com Rosalía, Bad GyalDaft PunkPet Shop BoysBjörk, Jeff MillsAphex Twin i Miss Kittin. També retrà homenatge al compositor japonès Ryuichi Sakamoto, desaparegut fa poc.

“Volem que la gent balli amb aquest Piromusical” 

El codirector del Sónar, Enric Palau, ha explicat a betevé que el Piromusical està estructurat en cinc parts. “Volem que la gent balli amb aquest Piromusical”, ha dit Palau.