Els concerts de la Mercè 2023 són una oportunitat única per veure artistes del panorama nacional i internacional sense pagar cap euro. Enguany s’han programat 126 actuacions en 14 escenaris diferents, un més que en l’edició del 2022. Destaquen els espectacles d’artistes com Zoo, Doctor Prats, Els Catarres, Vicco o Chanel.

En aquesta pàgina t’oferim un mapa amb tots els concerts de les Festes de la Mercè 2023 distribuïts en els 14 escenaris.

Els concerts de la Mercè 2023 estrenen quatre escenaris

La Mercè tindrà quatre escenaris nous aquest 2023. Són els de Can Fabra, el carrer de Menéndez y Pelayo, el passeig dels Til·lers del Parc de la Ciutadella i la plaça Reial, que es recupera amb motiu del 30è aniversari del BAM.

En canvi, desapareixen del programa els espais de la ronda de Sant Antoni, el de l’avinguda de la Reina Maria Cristina i el de la Zona Universitària.

Moll de la Fusta, escenari principal de la Mercè

L’escenari principal de la Mercè 2023 és el del Moll de la Fusta, on s’han programat una vintena de concerts. L’espai del carrer de Menéndez y Pelayo queda en segona posició amb 13 actuacions, les mateixes que es faran als Jardins del Doctor Pla i Armengol. A l’Antiga Fàbrica Estrella Damm es faran 12 espectacles musicals concentrats en només dos dies.

Consulta quins concerts es faran en cada espai:

Què vols saber de les Festes de la Mercè 2023?