vicco ginesta zoo chanel abraham mateo merce 2023

Més d’un centenar d’artistes i grups actuaran a les Festes de la Mercè 2023. Un total de 16 d’escenaris repartits per diferents punts de la ciutat s’ompliran de la millor música de l’escena local, nacional i internacional entre el 22 i el 25 de setembre. Els primers artistes convidats són Vicco, Zoo, Ginestà, Buhos, Chanel o Abraham Mateo, entre d’altres.

Consulta on són els primers concerts de la Mercè 2023.


Escenaris dels primers concerts de la Mercè:


Concert de Vicco per la Mercè 2023

Vicco pujarà a l’escenari de la platja del Bogatell Mediterràniament divendres, 22 de setembre, a partir de les 2 h. Els seguidors de la finalista del Benidorm Fest 2023 podran cantar i ballar l’èxit de l’estiu ‘Nochentera’ i altres temes com ‘Me muero x ti’ o ‘Todo me da igual’. L’artista també presentarà algunes cançons inèdites davant del públic barceloní.

Zoo a la Mercè

Els valencians Zoo fan parada a l’escenari de la platja del Bogatell Mediterràniament divendres, 22 de setembre. El grup farà un repàs dels seus grans èxits, uns temes que giren al voltant de l’actualitat política i social amb un to reivindicatiu. El concert començarà a les 0 h.

Concert de Ginestà a les Festes de la Mercè 2023

En poc més de cinc anys, Ginestà ja ha aconseguit un premi Enderrock i s’ha convertit en un dels grups més aclamats del panorama artístic català. L’actuació dels Ginestà, a l‘escenari de la platja del Bogatell Mediterràniament, és una de les més esperades de les Festes de la Mercè 2023. Els seguidors podran repassar els temes del seu últim disc ‘Suposo que l’amor és això’ divendres, 22 de setembre, a partir de les 22.30 h.

Concert de Buhos a la Mercè

Els catalans Buhos seran el encarregats de donar el tret de sortida als concerts de les Festes de la Mercè a l’escenari de Menéndez y Pelayo. El grup, amb més de 200.000 seguidors a les xarxes socials, presentaran les cançons del seu últim disc, ‘La nit està que crema’, un àlbum que reivindica les emocions i l’amor com a motor de vida. L’actuació serà divendres, 22 de setembre, a partir de les 21 h. El concert es podrà seguir en directe a betevé.

Concert de Chanel a la Mercè 2023

L’èxit ‘Clavaíto’, de Chanel i Abraham Mateo, no podia faltar a la Mercè 2023. La finalista del Festival d’Eurovisió 2022 serà una de les artistes convidades de la festa major de la ciutat d’enguany i actuarà juntament amb Mateo. Un espectacle que posarà punt final a la nit de Cadena 100 a l’escenari de Menéndez Pelayo de divendres, 22 de setembre.

Concert d’Abraham Mateo a les Festes de la Mercè

Abraham Mateo s’ha convertit en un dels artistes amb més èxit dels últims anys del panorama musical nacional i llatinoamericà. Ha cantat amb artistes com Luis Fonsi, Jennifer López o Alejandro Sanz i obrirà la primera jornada de concerts de les Festes de la Mercè 2023. Els fans d’Abraham Mateo podran cantar i ballar els principals temes de l’artista a l’escenari de Cadena 100, situat a Menéndez Pelayo. Part del concert es podrà seguir en directe a betevé.

Què vols saber de les festes de la Mercè 2023?