portobello baiuca concerts merce 2023

Els concerts són un dels plats forts de les Festes de la Mercè 2023. Al llarg de tot el cap de setmana, alguns dels artistes més destacats del panorama nacional i internacional pujaran als diferents escenaris de la ciutat per fer-te vibrar amb les seves cançons. Porto Bello, Baiuca i Sabina Witt seran els encarregats de posar punt final a les actuacions musicals de la festa major.

Pren nota dels horaris i els escenaris on actuaran aquest diumenge, 24!

Concert de Porto Bello a la Mercè 2023

Porto Bello arriba a la Mercè 2023 amb un nou disc sota el braç. El grup de pop-rock d’Altafulla presentarà ‘La llei universal’ aquest 24 de setembre a partir de les 0.45 h a l’escenari del carrer de Menéndez Pelayo. Amb aquesta actuació, els Porto Bello tanquen a Barcelona un any ple de concerts.

Concert de Baiuca a les Festes de la Mercè

Les muiñeires i la música folklòrica gallega de Baiuca sonaran a l’escenari del BAM situat al Moll de la Fusta. Després de l’èxit de la gira Embruxo, l’artista actuarà diumenge 24, a partir de la 1.30 h. El públic podrà gaudir d’una proposta innovadora i captivadora.

Concert de Sabina Witt a la Mercè

Sabina Witt presenta a la Mercè ‘El nom en el somni’, un projecte musical que va més enllà del so acústic tradicional i s’endinsa en la musicalització de poemes. És un treball creat expressament per a l’ocasió i es podrà veure als Jardins del Doctor Pla i Armengol, diumenge 24, a partir de les 23.45 h.

Què vols saber de les festes de la Mercè 2023?