Durant nou dies, la cervesa torna a ser la protagonista al Poble Espanyol. Els assistents que s’han apropat fins aquí han pogut tastar 10 varietats de cerveses diferents i també menjar típic d’Alemanya. Cerveses de blat, negres, Pilsener, Langer acompanyades de salsitxes de Frankfurt, bratwursts, brètzels o amanida alemanya. Tot plegat, una gran oferta gastronòmica variada.

Per tal de fer més amena la jornada s’han programat tota mena d’activitats. Al llarg del dia, s’organitzen concursos, sorteigs i tallers per ensenyar a tirar cerveses com un autèntic mestre cerveser. Una de les activitats més esperades és una competició per veure qui menja més salsitxes de Frankfurt amb menys temps. També hi ha una zona amb música en directe i una altra amb jocs infantils.

La cinquena edició de la Festa de la Cervesa va començar divendres i s’allargarà fins al 6 de maig. Malgrat que aquest diumenge el temps no ha acompanyat, més de 6.500 persones ja han visitat el Poble Espanyol per participar en la Biergarten. L’organització espera arribar als 22.000 visitants, una xifra molt similar a la de l’edició anterior.