La renovació del teatre repercutirà en una nova política de preus, que s’encarirà però sense perdre el concepte de popular. En funció de l’espectacle, el cost podria oscil·lar entre els 14 i els 24 euros, tot i que excepcionalment podria ser més car. Segmentaran les zones de butaques i hi posaran diferent tarifes.

El nou anagrama, amb lletres desiguals, fa referència a la diversitat de la programació i dels registres que es proposa acollir. A més, el nom “Glòries” és també una proposta de futur i una confiança amb l’entorn cultural i d’arts escèniques de la plaça quan estigui enllestida.

El Versus es remunta als anys 80 però no va ser fins el 1995 que es va obrir la sala actual, situada al carrer dels Castillejos. És un referent del teatre a la ciutat. Les dificultats en la gestió de les sales Gaudí i Versus ha fet que finalment, els responsables del projecte hagin decidit centrar-se en la producció.

Ramon Godino i Jofre Blesa, de la productora Apunta Teatre, són els nous caps del projecte amb una clara aposta per la dramatúrgia local i amb la idea de fer una programació diversa i que atrapi el públic pel rigor i la bona feina, amb produccions que queden fora del circuit dels grans teatres.

Aquesta nova etapa s’inicia el 2 de maig amb Enverinades, de la Cia Kalamukanas.

Ever Blanchet, fins ara programador de la ja antiga Sala Versus Teatre, considera que el balanç de tots aquests anys és brillant. Ells van obrir al mateix moment que moltes sales alternatives a mitjan anys 90 i particularment, en el seu cas, han servit de banc de proves a joves molt joves, que ara estan per tot dins de la professió.

Per la seva banda, Ramon Godino, membre de la productora Apunta Teatre, que gestionarà la nova Sala Versus Glòries, afirma que hi ha una voluntat d’acollir les companyies emergents, que assegura que n’hi ha moltes i de molt bones, que estan fent una feina espectacular.