El World Press Photo 2018 s’ha obert al públic amb gran expectació. Des de primera hora, desenes de persones han fet cua al CCCB, on s’exposa al públic des d’aquest dissabte, per veure les fotografies premiades de la catorzena edició del certamen. Entre els visitants hi ha amants del món de la fotografia, però també hi ha qui hi va per veure els fets més destacats arreu del món d’aquest any.

Una de les fotografies que han captat més expectació ha estat la imatge guanyadora, en la qual es pot veure un manifestant que surt d’entre les flames a Caracas durant la crisi de Veneçuela. L’autor és el fotògraf veneçolà Ronaldo Schemidt, que va publicar-la a l’agència France Presse.

En aquesta edició s’han presentat 73.044 imatges de 125 països. L’exposició del World Press Photo voltarà per diverses ciutats fins al gener del 2019, però una de les primeres a acollir-la ha estat Barcelona, on s’esperen milers de visitants, com en les darreres edicions. Qui ho vulgui podrà visitar-la fins al 27 de maig al CCCB per un preu de sis euros.