Ho portem dient molt temps: el pop actual no s’entén sense la influència i el pes de la música llatina. L’èxit de ‘Despacito’ va trencar esquemes i va obrir el camí a que els artistes hispano-parlants no siguin considerats “de segona”. Així, des de 2017, noms com J.Balvin o Bad Bunny s’han fet imprescindibles i les llistes s’omplen de cançons en espanyol. Prova d’això, ho trobem en les novetats d’aquests darrers set dies, a quina més esbojarrada: Becky G amb Natty Natasha, J.Balvin amb Liam Payne, Beatriz Luengo amb Mala Rodríguez o Gente de Zona acompanyant… el més nou de Kylie Minogue!. Ja ho veieu: tot duets, que la unió fa la força.

Qui no ve acompanyada però si que fa doblet és Brisa Fenoy, una de les promeses del pop del nostre país, que ens presenta dos nous senzills, ‘Tres minutos’ i ‘Flores de colores’.

Però si alguna és la novetat de la setmana, i una de les tornades més esperades de l’any, és la de la dolça Ariana Grande amb el seu – ja quasi – himne mig-temps ‘No tears left to cry’, que ja ha escalat fins al podi de les llistes més importants del món.

I el safareig, aquesta setmana, ens el porta Kanye West i el seu polèmic retorn a les xarxes socials i l’aparició de Christina Aguilera al conegut programa ‘Carpool Karaoke’.

Balla amb nosaltres i el millor pop a l’Habitació 910’ de btevé 91.0 fm

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part