El SAT! acull, durant aquest diumenge, l’espectacle ‘Embrossa’t’. La companyia Addaura Teatre Visual porta a escena set poemes visuals de Joan Brossa, perquè els més petits coneguin la figura de l’artista. L’espectacle combina diferents disciplines com dansa, titelles, ombres i màgia.

Joan Brossa era poeta, dramaturg, escriptor i artista plàstic i una de les figures més rellevants de la segona meitat del segle XX, a Catalunya. Des de la companyia Addaura Teatre Visual han volgut donar a conèixer la seva obra als més petits. La directora de l’espectacle, Teia Moner, explica que “Joan Brossa no escrivia per a un públic familiar, però els nens s’identifiquen molt amb el seu imaginari”.

L’espectacle ‘Embrossa’t’ escenifica set poemes visuals de l’autor. Per aconseguir traslladar el seu univers a l’escenari, els quatre intèrprets de l’obra utilitzen diferents llenguatges i disciplines com la dansa, la màgia, els objectes i la música. També tenen un gran protagonisme les lletres i els jocs de paraules.

El muntatge està nominat als Premis MAX d’aquest any com a millor espectacle familiar. A més, està viatjant a diversos indrets de l’estat, com Madrid, i aviat anirà encara més lluny. La companyia té previst presentar l”Embrossa’t’ a França i Romania.