Ghislain Ramage és un dels més de 50 acròbates i artistes que participen en l’espectacle ‘Alegria’, del Cirque du Soleil. Coneix el muntatge des de petit i sempre havia somiat a participar-hi. “Sempre estava mirant ‘Alegria’ a la televisió de petit i estar aquí en aquest espectacle és el meu somni des de nen”, explica.

Preparar el cos per a totes les funcions de la setmana

Ghislain fa el número de l’anomenada roda Cyr, una actuació en què l’acròbata agafat d’un cercle d’alumini o d’acer, més gran que el mateix artista, el fa girar mentre fa moviments acrobàtics dins i fora de la roda. “Haig d’entrenar-me cada dia perquè el cos pugui estar preparat per a totes les funcions que fem a la setmana”, comenta.

‘Alegria’ reformulat, el proper espectacle del Cirque du Soleil

El Cirque du Soleil ha aterrat a l’Hospitalet de Llobregat i obrirà les portes el proper 20 de març, representant l’obra que els va portar a la fama fa gairebé 30 anys, ‘Alegria’. “Cada espectacle és diferent: una història diferent, unes acrobàcies diferents… però ‘Alegria’ sempre és especial”, diu Ghislain.

Aquest cop el Cirque du Solei ha renovat el seu espectacle estrella gairebé sencer. N’ha mantingut l’essència i les inoblidables cançons, però ha apostat per una il·luminació, decoració, vestimenta, maquillatge i acrobàcies totalment diferents. Les funcions es podran veure fins al 5 de maig.