Flama del Canigó 2022 Barcelona

La Flama del Canigó 2022 arribarà a Barcelona aquest 23 de juny a la tarda, poques hores abans de la revetlla de Sant Joan 2022. Una de les novetats principals d’enguany és que la rebuda es tornarà a fer a la plaça de Sant Jaume, després de dos anys de reubicar-se a la plaça del Rei a causa de la covid. A continuació et detallem tot el recorregut de la Flama del Canigó 2022 a Barcelona.

T’oferim un mapa on ubiquem per quins carrers de la ciutat passarà la Flama del Canigó!

Flama del Canigó 2022: recorregut exacte

Com ja és tradició, la Flama del Canigó 2022 arribarà a Barcelona el dia 23 de juny a la tarda. El recorregut de la flama començarà al Camp Nou, després agafarà el carrer d’Arístides Maillol, Riera Blanca i Creu Coberta. Des d’allà es dirigirà cap a la plaça d’Espanya, anirà per la Gran Via i un cop arribi a la plaça de la Universitat es desviarà pel carrer de Pelai.

Finalment, la Flama del Canigó baixarà per la Rambla, passeig de Colom, via Laietana i carrer de Jaume I fins a la plaça de Sant Jaume.

Horari de la Flama del Canigó per Sant Joan a Barcelona

La cercavila de la Flama del Canigó 2022 a Barcelona arrencarà a les 17 h del Camp Nou. Segons les previsions de l’Ajuntament de Barcelona, una hora després (a les 18 h) arribarà a la plaça de Sant Jaume, on la flama serà rebuda pels Gegants de la Ciutat, Balls de l’Àliga i els Capgrossos Macers.

Un cop acabin els parlaments, a les 18.45 h començarà a repartir-se la flama que servirà per encendre les fogueres de la ciutat.