bon sant joan 2023 gifs stickers

Catalunya ja està preparada per celebrar el Sant Joan 2023. Amb motiu de la nit del 23 de juny i de la festivitat del 24, és possible que vulguis desitjar una bona revetlla als teus amics, familiars o companys de feina. Doncs t’ho posem fàcil: aquí tens GIF i adhesius per desitjar un bon Sant Joan 2023 de forma original.

GIF per desitjar un bon Sant Joan 2023 amb humor!

A continuació t’oferim diversos GIF amb els quals recórrer a l’humor i la comèdia per desitjar un bon Sant Joan 2023 a través del telèfon mòbil. Una imatge de Leonardo DiCaprio, els dibuixos animats o una persona ballant entre focs artificials poden ser una bona manera per fer una felicitació diferent!

bon sant joan 2022 gif

Felicitacions més tradicionals per la revetlla de Sant Joan

Si no te la vols jugar i vols apostar per quelcom segur, tens GIF més tradicionals i normals amb què representar la revetlla de Sant Joan, els seus focs artificials i l’“skyline” de Barcelona.

bon sant joan 2022 gif

Adhesius per al Sant Joan 2023

Si habitualment felicites la revetlla de Sant Joan 2023 amb GIF i enguany vols canviar de format, et proposem fer-ho amb adhesius, unes il·lustracions que pots compartir amb els teus contactes en aplicacions mòbils com WhatsApp.

Vols l'”sticker” ja fet? Hi ha diverses pàgines que t’ofereixen imatges divertides amb petards i focs artificials, com Tenor o Stickers.fan.